REGISTER HERE

BOOK YOUR STAND HERE

Διοργάνωση

Πρόσκληση Εκθέτη

Πρόσκληση Επισκέπτη

ERGO.TEC: Το ραντεβού των «γιγάντων» ανανεώνεται για τις 24 – 26 Μαΐου 2024

Η «Τεχνοεκδοτική / TPress» τόλμησε, επανέφερε την έκθεση για τα Μηχανήματα Έργων και προχωρά στο επόμενο βήμα!

Η εκκίνηση έγινε, θέτοντας τις βάσεις για μία ακόμη πιο δυναμική διοργάνωση. Μετά την πρώτη ERGO.TEC, η Τεχνοεκδοτική / Τ-Press, η οποία έφερε και πάλι στο προσκήνιο τη συγκεκριμένη αγορά, θα διοργανώσει τη 2η διεθνή έκθεση ERGO.TEC / Μηχανήματα Έργων στις 24 – 26 Μαϊου 2024 στο εκθεσιακό κέντρο MEC στην Παιανία.

Η θετική ανταπόκριση, τα αισιόδοξα μηνύματα και η δυναμική της πρώτης έκθεσης σε συνδυασμό με τις ευοίωνες προοπτικές του κατασκευαστικού κλάδου αλλά και την εμπειρία 33 ετών της Τεχνοεκδοτική / Τ-Press είναι τα εχέγγυα ώστε η 2η διοργάνωση να πραγματοποιηθεί σε ακόμη μεγαλύτερη κλίμακα, με ακόμη περισσότερους εκθέτες και με ένα ακόμη πιο πλούσιο πρόγραμμα εκδηλώσεων.

Με έμφαση στην καινοτομία, την υψηλή τεχνολογία και την ποιότητα, στόχος μας είναι να προβάλουμε και να στηρίξουμε έναν από τους σημαντικότερους κλάδους της ελληνικής οικονομίας. Κορυφαίοι κατασκευαστές, εισαγωγείς και αντιπρόσωποι Μηχανημάτων Έργων θα βρίσκονται εκεί!

Δοκιμές Mηχανημάτων Έργων σε φυσικές συνθήκες!

Η Τεχνοεκδοτική / TPress πρωτοπορεί για μία ακόμη φορά και με στόχο την καλύτερη δυνατή προβολή των Μηχανημάτων Έργων, ανακοινώνει ότι στη 2η διοργάνωση θα υπάρχει ειδικά διαμορφωμένος εξωτερικός χώρος για δοκιμές σε φυσικές συνθήκες εργοταξίου!

ERGO.TEC Forum

Κομβικό σημείο της έκθεσης θα αποτελέσει το παράλληλο τριήμερο ERGO.TEC Forum καθώς επιχειρήσεις, φορείς, Πολιτεία και εκπαιδευτικά ιδρύματα μέσα από σεμινάρια και workshop θα συνομιλήσουν, θα εκπαιδεύσουν και θα ενημερώσουν για κάθε πτυχή του κλάδου.

  • Μπορείτε να δείτε τις κατηγορίες στις οποίες δραστηριοποιούνται οι εταιρείες που μπορούν να συμμετέχουν στην έκθεση εδώ.
  • Μπορείτε να δείτε τις κατηγορίες των επισκεπτών στις οποίες απευθύνεται η έκθεση εδώ.

Η είσοδος στην έκθεση είναι ελεύθερη.

ERGO.TEC 2023: 

Ένας εκθεσιακός θεσμός ξαναγεννήθηκε!

Με αισιόδοξα μηνύματα ολοκληρώθηκε η εκθεσιακή και συνεδριακή πρωτοβουλία της «Τεχνοεκδοτική / Τ-Press» για τα Μηχανήματα Έργων!

Ένας εκθεσιακός και συνεδριακός θεσμός ξαναγεννήθηκε! Η 1η διεθνής έκθεση ERGO.TEC / Μηχανήματα Έργων η οποία πραγματοποιήθηκε στις 21 – 23 Απριλίου 2023 στο MEC Παιανίας, ολοκληρώθηκε αφήνοντας αισιόδοξα μηνύματα για τη συνέχεια σε εκθέτες, σύνεδρους και επισκέπτες. Φορείς και αγορά αγκάλιασαν και στήριξαν από την πρώτη στιγμή την πρωτοβουλία της Τεχνοεκδοτική / T–Press, η οποία παρά τις δυσκολίες, έγινε πραγματικότητα και για τρεις ημέρες συγκέντρωσε στον ίδιο χώρο σημαντικά ονόματα του επιχειρείν, πραγματοποίησε ένα δυναμικό πρόγραμμα εκδηλώσεων, ενώ το επισκεπτικό κοινό που τίμησε με την παρουσία του την έκθεση ήταν στοχευμένο και εξειδικευμένο με δυναμική συμμετοχή από κάθε περιοχή της χώρας.  

Μετά την 1η διοργάνωση μπορούμε βάσιμα πλέον να πιστεύουμε ότι η ERGO.TEC έχει θέσει τις βάσεις για να καθιερωθεί, να αποτελέσει σημείο συνάντησης για τον κόσμο των μηχανημάτων έργων στην Ελλάδα και να καταστεί θεσμός τα επόμενα χρόνια στη χώρα μας. Γιατί η απόφασή μας, είναι όχι μόνο να διοργανώσουμε μια έκθεση για τα Μηχανήματα Έργων, αλλά να δημιουργήσουμε ένα σημείο αναφοράς στη χώρα μας -ανάλογο του μεγέθους και του κύρους του κλάδου- που θα αποτελεί σύμμαχο στην προσπάθειά του για ανάπτυξη.

Τα εγκαίνια

Περιφερειάρχες, εκπρόσωποι φορέων που δραστηριοποιούνται στον κατασκευαστικό κλάδο και υποστηρίζουν με την αιγίδα τους την έκθεση, καθώς και εκθέτες έδωσαν το «παρών» στα λαμπερά εγκαίνια της ERGO.TEC τα οποία πραγματοποιήθηκαν το βράδυ της πρώτης ημέρας, Παρασκευή, 21 Απριλίου. Στα εγκαίνια, μεταξύ άλλων, παρευρέθηκαν και απηύθυναν χαιρετισμό οι:

Γιώργος Πατούλης – Περιφερειάρχης Αττικής. 

Κωνσταντίνος Μουτζούρης – Περιφερειάρχης Βορείου Αιγαίου.

Νικόλαος Ξυλούρης – Αντιπεριφερειάρχης Κρήτης.

Ανδρέας Γερακάκης – Πρόεδρος του ΣΑΤΕ.

Μιχαήλ Δακτυλίδης – Πρόεδρος της ΠΕΔΜΕΔΕ.

Μαρία Τσιομπάνου – Πρόεδρος της ΠΕΣΕΔΕ.

Σέργιος Λαμπρόπουλος – Πρόεδρος του ΕΣΒΥΚ.

Κωνσταντίνος Μακέδος – Πρόεδρος του ΤΜΕΔΕ.

Ανδρέας Στοϊμενίδης – Πρόεδρος του ΟΣΕΤΕΕ και του ΣΤΥΕ.

Γεώργιος Ντούλης – Γενικός Γραμματέας δ.σ. του ΣΕΓΜ.

Πάρις Χαρλαύτης – Γενικός Γραμματέας του ΣΠΜΕ.

Εμμανουήλ Δενζιρτζόγλου – Αναπληρωτής Γραμματέας της ΟΧΜΕΕ.

Χρήστος Καβαλόπουλος – Γενικός Διευθυντής του ΣΜΕ.

Ιδιαίτερη στιγμή της βραδιάς ήταν η απονομή τιμητικών βραβείων, καθώς η Τεχνοεκδοτική / T-Press επέλεξε να τιμήσει προσωπικότητες του χώρου για την προσφορά τους στον κλάδο. 

Συνοπτικά οι βραβευθέντες: Γιώργος Βλάχος – Πρώην πρόεδρος του ΣΑΤΕ, Πρόδρομος Εμφιετζόγλου – Ιδρυτής του ομίλου εταιρειών της ΜΗΧΑΝΙΚΗ, Μιχαήλ Δακτυλίδης – Πρόεδρος της ΠΕΔΜΕΔΕ, Γιώργος Πατούλης – Περιφερειάρχης Αττικής, Κωνσταντίνος Αγοραστός – Περιφερειάρχης Θεσσαλίας, Κωνσταντίνος Μουτζούρης – Περιφερειάρχης Βορείου Αιγαίου, Σταύρος Αρναουτάκης – Περιφερειάρχης Κρήτης, Νανά Σπυροπούλου – Διευθύνουσα Σύμβουλος της  «2023  Eleusis –  Πολιτιστική πρωτεύουσα Ευρώπης», Φαίδων Καρυδάκης – Πολιτικός Μηχανικός ΕΜΠ, Νίκος Ηλιόπουλος – Πρόεδρος της ΟΧΜΕΕ.

Την εκδήλωση άνοιξε η κ. Ζέτα Φούντα Μουρτά, υπεύθυνη Δημοσίων Σχέσεων της διοργανώτριας εταιρείας Τεχνοεκδοτική / T-Press και τον συντονισμό ανέλαβε η δημοσιογράφος Ράνια Μπιτζιλέκη.

ERGO.TEC Forum

Εταιρείες, φορείς, επιστήμονες, εκπαιδευτικά ιδρύματα και φυσικά τοπική αυτοδιοίκηση έδωσαν απαντήσεις και λύσεις μέσα από ιδιαίτερα ενδιαφέρουσες ημερίδες και workshop κατά τη διάρκεια του τριήμερου ERGO.TEC Forum. Δεκάδες σύνεδροι είχαν την ευκαιρία να αναδείξουν κάθε πτυχή που απασχολεί τον κλάδο, καλύπτοντας ένα ευρύ φάσμα θεμάτων από τα πράσινα κατασκευαστικά υλικά, τα νέα πρότυπα για κλιματικά ουδέτερες πόλεις και το ρόλο της τεχνολογίας 3D scanning στο σύγχρονο εργοτάξιο μέχρι την ασφαλή χρήση αντλιών σκυροδέματος, τη συμβολή της τεχνολογίας drone στην επιτάχυνση των εργασιών στο εργοτάξιο και τις τεχνολογίες τρισδιάστατης εκτύπωσης με χρήση κονιαμάτων για δομικά έργα. 

Ραντεβού το 2024!

Η κ. Βούλα Μουρτά και οι συνεργάτες της Τεχνοεκδοτική / T-Press εκφράζουν τις θερμές τους ευχαριστίες στους εκθέτες, στους συνέδρους και στους επισκέπτες, καθώς και σε όλους όσοι υποστήριξαν και συνετέλεσαν στην άρτια διοργάνωση της 1ης διεθνούς έκθεσης ERGO.TEC.

Ανανεώνουμε το ραντεβού μας για το 2024!

Επίσημος Χορηγός Επικοινωνίας

Χορηγοί Επικοινωνίας

ΜΕ ΤΗΝ ΑΙΓΙΔΑ