ERGO.TEC: Η 1η διεθνής έκθεση για τα ΜΗΧΑΝΗΜΑΤΑ ΕΡΓΩΝ
στις 27 – 29 Μαΐου 2022

Οι leader των εργοταξίων επιστρέφουν!

Με ξεκάθαρο το μήνυμα της αγοράς η «Τεχνοεκδοτική / TPress» πρωταγωνιστεί στις εξελίξεις και «ανοίγει τον δρόμο» για μια εξειδικευμένη διεθνή έκθεση για τα ΜΗΧΑΝΗΜΑΤΑ ΕΡΓΩΝ.

Για τις 27 – 29 Μαΐου 2022 μετατίθεται η διοργάνωση της 1ης διεθνούς έκθεσης Ergo.tec, η οποία θα πραγματοποιηθεί στο εκθεσιακό κέντρο MEC στην Παιανία.

Με δεδομένη ακόμα την ανησυχία αλλά και την ελεγχόμενη, ευτυχώς, αποκλιμάκωση της αβεβαιότητας που επικρατεί  στην αγορά, λόγω της πανδημίας, και συνεκτιμώντας τα μέχρι τώρα δεδομένα για το επόμενο διάστημα, η απόφαση για τη μετάθεση της έκθεσης υπήρξε μονόδρομος.

Μία απόφαση η οποία έρχεται ύστερα από αίτημα του ίδιου του κλάδου των Mηχανημάτων Έργων, ο οποίος μετά από μία δύσκολη και σχεδόν «κλειστή» περίοδο, προσπαθεί πλέον να ανακτήσει τον βηματισμό του.

Δεν θα μπορούσαμε να διακινδυνεύσουμε τη φυσική παρουσία όλων μας, ούτε την ελεύθερη μετακίνηση εκθετών, επισκεπτών, συνέδρων και εργαζομένων  από όλη την Ελλάδα αλλά και από πολλές χώρες του εξωτερικού.

Στόχος μας, στην 30χρονη πορεία μας, υπήρξε πάντα η διοργάνωση ποιοτικών εκθέσεων, με απόλυτα ασφαλή τρόπο, με υπευθυνότητα και μοναδική προσπάθεια να επέλθουν  τα καλύτερα δυνατά αποτελέσματα σε εκθέτες και επισκέπτες.

Λαμβάνοντας λοιπόν υπόψη τις αντικειμενικές δυσκολίες των εταιρειών – εκθετών να έχουν εξασφαλίσει την προμήθεια των μηχανημάτων τους (η οποία επηρεάστηκε λόγω της πανδημίας), και με αμέριστο σεβασμό, επίσης, στους επισκέπτες μας, δεν θα ήταν δυνατό να μην δώσουμε το απαραίτητο χρονικό διάστημα για ανασύνταξη δυνάμεων, ώστε το Μάιο του 2022 όλοι μαζί να δώσουμε το «παρών» στην 1η διεθνή έκθεση Ergo.tec, η οποία αναμένεται πολύ δυναμική, εντυπωσιακή και απαραίτητη, ενόψει των όσων σημαντικών έργων υποδομής αναμένονται στη χώρα μας.

Στο δυναμικό των Εκθετών συμπεριλαμβάνονται επιχειρήσεις που κατασκευάζουν, εισάγουν ή αντιπροσωπεύουν:

  • Μηχανήματα έργων πάσης φύσεως όπως: Χωματουργικά, Ανυψωτικά, Σκαπτικά, Διατρητικά, Μεταφορικά, Φορτοεκφορτωτικά, Οδοποιίας, Διάνοιξης Σηράγγων, Λιμένων, Κατεδάφισης, Παραγωγής Σκυροδέματος, Λατομείων, Ανακύκλωσης, Καθαριότητας κ.ά., καθώς και Εξαρτήματα, Ανταλλακτικά και Λιπαντικά.
  • Είδη Εξοπλισμού Εργοταξίων: Καλούπια, Σκαλωσιές, Μεταλλικές Κατασκευές, Γεννήτριες, Τόρνοι, Κάδοι, Εκρηκτικά, Μονωτικά, Εργαλεία, Όργανα, Στολές, Λογισμικά, καθώς και Συστήματα Ελέγχου, Ασφαλείας και Ποιότητας, Επικοινωνίας, Σχεδίασης, Αντισεισμικής Προστασίας κ.ά.
  • Επίσης, θα συμμετέχουν: Κρατικές Υπηρεσίες, Πρεσβείες, Επιμελητήρια, Οργανισμοί, Επιστημονικοί, Επαγγελματικοί Εκπαιδευτικοί και Συνδικαλιστικοί Φορείς, Ινστιτούτα, Τράπεζες, Εταιρείες Ασφαλειών, Leasing κ.ά.

Μεταξύ των επισκεπτών  που θα κληθούν να παρακολουθήσουν τις εργασίες της έκθεσης είναι:

Κατασκευαστές, Αντιπρόσωποι, Εισαγωγείς, Ιδιοκτήτες Μηχανημάτων Έργων.

Στελέχη Τεχνικών Εταιρειών.

Εργολάβοι Ιδιωτικών και Δημοσίων Έργων.

Ανάδοχοι έργων ΣΔΙΤ (Συμπράξεων Δημοσίου – Ιδιωτικού Τομέα)

Εργοταξιάρχες.

Χειριστές Μηχανημάτων.

Υπεύθυνοι Έργων των Οργανισμών Τοπικής Αυτοδιοίκησης.

Ιδιοκτήτες Μεταλλείων και Λατομείων.

Πολιτικοί Μηχανικοί – Αρχιτέκτονες – Τοπογράφοι κ.λπ.

Εισαγωγείς – Έμποροι Εξοπλισμού Εργοταξίου.

Στελέχη των Περιφερειών και της Τοπικής Αυτοδιοίκησης.

Στελέχη Πρεσβειών – Επιμελητηρίων.

 

 

Με εκτίμηση

Για την Τεχνοεκδοτική / TPress

Βούλα Μουρτά 

Διοργανώτρια εταιρεία

Εκτυπώστε την πρόσκληση σας

ΧΟΡΗΓΟΙ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ