Διοργανώτρια εταιρεία

Εκτυπώστε την πρόσκλησή σας

ERGO.TEC: Η 1η διεθνής έκθεση για τα

ΜΗΧΑΝΗΜΑΤΑ ΕΡΓΩΝ  στις 21 – 23 Απριλίου 2023

Ο κόσμος των κατασκευών δίνει ραντεβού στην ERGO.TEC!

Μία ακόμη εκθεσιακή πρωτοβουλία της Τεχνοεκδοτική / TPress γίνεται πραγματικότητα καθώς η 1η Ergo.tec / Μηχανήματα Έργων ορίστηκε για τις 21 έως τις 23 Απριλίου 2023, στο εκθεσιακό κέντρο MEC στην Παιανία.

Οι κορυφαίοι κατασκευαστές, εισαγωγείς και αντιπρόσωποι μηχανημάτων έργων θα έχουν την ευκαιρία να προβληθούν και να παρουσιάσουν τα προϊόντα και τις υπηρεσίες τους, να διευρύνουν τον επαγγελματικό τους κύκλο, να ξεκινήσουν νέες συνεργασίες, να προσεγγίσουν νέες αγορές, αλλά και να γνωρίσουν τον ανταγωνισμό. Στόχος της έκθεσης είναι να φέρει στο προσκήνιο τη συγκεκριμένη αγορά ώστε να αποτελέσει σημείο αναφοράς για τον κόσμο των κατασκευών, έναν από τους τομείς με τη μεγαλύτερη δυναμική στην Ελλάδα, ο οποίος μπορεί να λειτουργήσει καταλυτικά και θετικά στην τόνωση της εγχώριας οικονομίας το επόμενο διάστημα.

Ergo.tec Forum

Παράλληλα με την έκθεση θα πραγματοποιηθεί το τριήμερο Ergo.tec Forum προσφέροντας το βήμα στους πρωταγωνιστές του κλάδου για ανταλλαγή επιστημονικής πληροφόρησης και τεχνογνωσίας μέσα από ημερίδες, σεμινάρια και workshop. Η καινοτομία, η αιχμή της τεχνολογίας και η έρευνα αναμένεται να βρεθούν στο επίκεντρο, ενώ εταιρείες, επιστήμονες, φορείς από τον ιδιωτικό και δημόσιο τομέα, αλλά και εκπρόσωποι της Πολιτείας θα αναδείξουν τα προβλήματα και θα κληθούν να προτείνουν και να δώσουν λύσεις στα ζητήματα και τις προκλήσεις που αντιμετωπίζουν οι άνθρωποι του χώρου.

Εκθέτες

Στην έκθεση μπορούν να συμμετέχουν επιχειρήσεις που κατασκευάζουν, εισάγουν ή αντιπροσωπεύουν:

 • Μηχανήματα έργων πάσης φύσεως όπως:Χωματουργικά, Ανυψωτικά, Σκαπτικά, Διατρητικά, Μεταφορικά, Φόρτο-Εκφορτωτικά, Οδοποιίας, Διάνοιξης Σηράγγων, Λιμένων, Κατεδάφισης, Παραγωγής Σκυροδέματος, Λατομείων, Ανακύκλωσης, Καθαριότητας κ.ά., καθώς και Εξαρτήματα, Ανταλλακτικά και Λιπαντικά.
 • Είδη Εξοπλισμού Εργοταξίων: Καλούπια, Σκαλωσιές, Μεταλλικές Κατασκευές, Γεννήτριες, Τόρνοι, Κάδοι, Εκρηκτικά, Μονωτικά, Εργαλεία, Όργανα, Στολές, Λογισμικά, καθώς και Συστήματα Ελέγχου, Ασφαλείας και Ποιότητας, Επικοινωνίας, Σχεδίασης, Αντισεισμικής Προστασίας κ.ά.
 • Επίσης, θα συμμετέχουν: Κρατικές Υπηρεσίες, Πρεσβείες, Επιμελητήρια, Οργανισμοί, Επιστημονικοί, Επαγγελματικοί Εκπαιδευτικοί και Συνδικαλιστικοί Φορείς, Ινστιτούτα, Τράπεζες, Εταιρείες Ασφαλειών, Leasing κ.ά.

Επισκέπτες

 • Κατασκευαστές, Αντιπρόσωποι, Εισαγωγείς, Ιδιοκτήτες Μηχανημάτων Έργων.
 • Στελέχη Τεχνικών Εταιρειών.
 • Εργολάβοι Ιδιωτικών και Δημοσίων Έργων.
 • ΣΔΙΤ (Συμπράξεις Δημοσίου – Ιδιωτικού Τομέα)
 • Εργοταξιάρχες.
 • Χειριστές Μηχανημάτων.
 • Υπεύθυνοι Έργων των Οργανισμών Τοπικής Αυτοδιοίκησης.
 • Ιδιοκτήτες Μεταλλείων και Λατομείων.
 • Πολιτικοί Μηχανικοί – Αρχιτέκτονες – Τοπογράφοι κ.λπ.
 • Εισαγωγείς και Έμποροι Εξοπλισμού Εργοταξίου.
 • Περιφέρειες, Τοπική Αυτοδιοίκηση.
 • Πρεσβείες, Επιμελητήρια.

Στις 21 – 23 Απριλίου 2023

η 1η διεθνής έκθεση Ergo.tec!

Χωρίς αμφισβήτηση!

Η ανάπτυξη της χώρας μας, ο προνομιακός της ρόλος στα Βαλκάνια, η νέα περίοδος στον τομέα των έργων υποδομών, ο αγώνας δρόμου για νέες κατασκευές προσαρμοσμένες πλέον και σύμφωνες με τους κανονισμούς για την προστασία του περιβάλλοντός μας, είναι γεγονός!

Η ευαισθητοποίηση και η συνειδητοποίηση για τη συμβολή του καθενός μας στο κατασκευαστικό γίγνεσθαι θα ωθήσει την πολιτεία, τους υπεύθυνους φορείς, τη σχετική επιστημονική κοινότητα, τους Έλληνες κατασκευαστές και επιχειρηματίες για την υλοποίηση έργων υποδομών που θα εξασφαλίσουν καλύτερη ποιότητα ζωής στη χώρα μας.

Ο κατασκευαστικός κλάδος στην Ελλάδα δεν οφείλει την εντυπωσιακή του ανάπτυξη σε μεμονωμένα μεγάλα γεγονότα που διαδραματίστηκαν στον τόπο μας. Ας μη συνηγορήσουμε στη μιζέρια. Οι εγχώριες κατασκευαστικές εταιρείες έχουν και μπορούν να υλοποιήσουν μεγάλα έργα και να συμβάλουν εντυπωσιακά στη νέα ενεργειακή Ελλάδα.

Η Τεχνοεκδοτική / TPress, με σοβαρότητα, υπευθυνότητα και βαθύ αίσθημα ευθύνης, υπόσχεται να στηρίξει τους κατασκευαστές και εισαγωγείς Μηχανημάτων Έργων και προχωρά στο νέο όραμά της που λέγεται «Ergotec – Μηχανήματα Έργων».

Θα επιδιώξουμε και θα προσπαθήσουμε την αναβάθμιση του κλάδου και την προβολή που του αρμόζει. Εμείς είμαστε έτοιμοι να εγγυηθούμε μια πλήρη και δυναμική έκθεση, ανάλογη του μεγέθους και του κύρους του κλάδου. Αυτό που προσδοκούμε είναι Εσείς να στηρίξετε το θεσμό αυτό. Όλοι μαζί να του προσδώσουμε την αξία που του πρέπει. Να δώσουμε άλλη μία ευκαιρία για διάλογο, συζήτηση για τα προβλήματα και δέσμευση για την επίλυσή τους.

Οι δυσκολίες μάς κάνουν πιο δυνατούς. Η εκκίνηση έγινε! Το νέο ραντεβού των Μηχανημάτων Έργων έχει οριστεί για τις 21, 22 και 23 Απριλίου 2023, στην 1η Ergo.tec!

Βούλα Μουρτά

Managing Director

Τεχνοεκδοτική / T-Press

ΧΟΡΗΓΟΙ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ